fredag den 16. september 2011

Ö
Det er snart nogle måneder siden, jeg har skrevet herinde,omg, men jeg kiggede nogle andre blogs igennem, og fik lyst til selv at komme lidt i gang igen ~


Lige for tiden..
Hver dag arbejder jeg jo i H&M, mit ansvarsområde er accessories. Tasker, sko, bælter, tørklæder, hatte, hårpynt, smykker osvosvosv.

De kan godt pisse mig lidt af nogle gange... Men dejlig og kreativ afdeling. Til dels i hvert fald...
Jeg går til japansk på aftenskole ca. 9 timer om ugen (correctly 8,89 t.) inde på VUF - det er vildt hyggeligt og lærerigt. Læren er enormt sød og humoristisk, og nogle af mine andre venner går der, så jeg startede ikke helt forever alone.
Hvis det var muligt ville jeg gerne have flere timers undervisning, bl.a biologi, samfundsfag, psykologi og matematik... Men så mange timer er der slet ikke i døgnet ): Da jeg gik i skole ville jeg bare hele tiden arbejde, og nu hvor jeg arbejder det meste af min tid vil jeg helst gå i skole. D'oh.

En ven af familien har fået heste, så jeg begynder også snart at ride igen, hvis alting går som det skal. Det er like 8 år siden. Savner det vildt meget, og når man kommer fra og bor på landet, som jeg gør, så kan man ikke undgå at blive mindet om det. Heste everywhere.
Så jeg har ikke særlig meget fritid, men jeg nyder den jeg har, og jeg går ikke hen og keder mig. Hvis man gør det, så er der jo altid Fristet og Kongerne af Marielyst.

I aften står den på familiehygge, spil og film med mine brødre og min søde kæreste - i morgen er der fest host Mette & Rikke, som bliver super nice. (Y)


Seeees ♥

2 kommentarer:

 1. Jeg kan godt se hvorfor accessories er træls når folk aldrig ligger det på plads igen xD

  SvarSlet
 2. Signe, åh Signe, du er så sød som margerine <3

  Det er så dejligt når du endelig opdaterer din blog. Savner dig, og savner at læse din søde blog c:

  Husk på at græsset altid er grønnere på den anden side - jeg synes du skal nyde dit arbejde indtil du kan føle at du er klar til at påbegynde en uddannelse igen!
  Og fedt at høre hvordan du udnytter fritiden med at være klog og nørde japansk; du er så sej!

  Og ridning er virkelig noget der også giver god motion :'D

  SvarSlet